Actualizado 14/JULIO/2020 . NUEVO APARTADO: NOS TRASLADAMOS AL Nº 63 EN LA MISMA C/ VILLAR, SECCIÓN SINDICAL INV, ENLACE A RED@ZUL DEL CNP, ENLACE AL NAA (NIVEL DE ALERTA ANTITERRORISTA), CURSOS/FORMACIÓN, NOTICIAS PRENSA...

sábado, 15 de junio de 2019

Apallissen dos vigilants del Metro de Barcelona per demanar el bitllet...

Els dos vigilants van ser agredits per un passatger que no tenia bitllet 
CATALUNYADIARI.CAT
Catalunya Diari / Dos vigilants del Metro de Barcelona han denunciat públicament que van ser agredits per un passatgerel passat dijous a Badalona després que els interventors haguessin demanat el bitllet a un passatger que es va negar a ensenyar-lo i va mostrar una actitud agressiva.

Els fets es van produir el dijous al matí a l'estació de Badalona-Pompeu Fabra quan els vigilants van intervenir en veure com estava actuant el passatger: «Li vam demanar el bitllet i ens va apallissar» han declarat els dos denunciats que han afegit que els van agredir «sense oportunitat de parlar», segons recull 'Crónica Global'.

Una costella trencada i contusions al pòmul 

Un dels guàrdies de seguretat va rebre cops i puntades de peu fins que va aconseguir immobilitzar a l'agressor tot i que aquest va continuar atacant i forcejant fins que li va donar un fort cop de colze tot trencant-li una costella. L'altre vigilant va acabar amb contusions al pòmul i a la resta del cos mentre el seu company va haver de ser atès a l'hospital. Fonts properes a l'incident han declarat al mitjà citat que el passatger va ser, finalment, interceptat i posat a disposició dels Mossos d'Esquadra que el van detenir.
Fuente: www.catalunyadiari.com

No hay comentarios:

TABLA SALARIAL 2022