Actualizado 14/JULIO/2020 . NUEVO APARTADO: NOS TRASLADAMOS AL Nº 63 EN LA MISMA C/ VILLAR, SECCIÓN SINDICAL INV, ENLACE A RED@ZUL DEL CNP, ENLACE AL NAA (NIVEL DE ALERTA ANTITERRORISTA), CURSOS/FORMACIÓN, NOTICIAS PRENSA...

jueves, 21 de noviembre de 2019

Ha pujat, encara més, la violència a Barcelona? Parlem amb Nacho Arroyo, secretari d'organització del Sindicat professional de seguretat privada.

Entrevista en cadena cope programa la linterna Agresiones a los vigilantes de seguridad privada ,el secretario de organización del sindicato profesional de seguridad privada Nacho Arroyo nos da su opinión y expone medidas correctoras.

CADENA COPE /  A causa de les darreres agressions en el transport públic, per part de persones que no tenien bitllet, ha generat una gran preocupació en els vigilants.

Fa temps que els vigilants dels transports públics estan alertats per culpa dels casos d'agressions en determinades zones de la ciutat i, aquest últim any, ha augmentat considerablement el nombre d'agressions. Els vigilants reclamen un material i unes condicions adequades amb relació al vandalisme que estan patint, i se'ls reconegui com a agent de l'autoritat. Parlem amb Nacho Arroyo, secretari d'organització del Sindicat professional de seguretat privada.
Fuente: www.cope.es

No hay comentarios:

TABLA SALARIAL 2022