Actualizado 14/JULIO/2020 . NUEVO APARTADO: NOS TRASLADAMOS AL Nº 63 EN LA MISMA C/ VILLAR, SECCIÓN SINDICAL INV, ENLACE A RED@ZUL DEL CNP, ENLACE AL NAA (NIVEL DE ALERTA ANTITERRORISTA), CURSOS/FORMACIÓN, NOTICIAS PRENSA...

domingo, 1 de diciembre de 2019

Detinguts dos joves per l'agressió a tres vigilants de seguretat en un tren a Pineda.

TV3 / Tres vigilants de seguretat denuncien que un grup de joves els ha agredit a dins del tren que aquest matí cobria el trajecte entre Blanes i Barcelona. Tots tres han necessitat atenció mèdica. Un té una forta contusió en un ull d'un cop de pedra.

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos dels presumptes agressors.

El Sindicat de Vigilants Professionals denuncia que els tres treballadors, que fan tasques de vigilància a Renfe, han estat agredits a primera hora d'aquest matí. Els fets han passat poc abans de les 7, quan el comboi estava parat a l'estació de Pineda. Segons la seva versió, els vigilants, treballadors d'empreses privades que presten aquest servei a Renfe, han estat colpejats per un grup d'uns quinze joves a dins del primer tren que aquest matí feia el trajecte entre Blanes i Barcelona.

Un dels vigilants agredits ha necessitat quatre punts de sutura en una ferida. Un altre ha rebut l'impacte d'una pedra en un ull. I una treballadora té una contusió en un braç.

Fa temps que els vigilants de seguretat denuncien que se senten desprotegits quan fan la seva feina als trens i les estacions de Rodalies.
A l'estiu hi va haver dues agressions a vigilants de seguretat a l'estació de Renfe de Manresa. En la primera, els Mossos van detenir dos menors per haver llançat al vigilant de l'estació un objecte que li va provocar ferides al cap. Un mes més tard, dos joves van llançar pedres a un altre vigilant que els havia fet baixar del tren perquè no portaven bitllet.
Font: www.ccma.cat

No hay comentarios:

Follow by Email