Actualizado 14/JULIO/2020 . NUEVO APARTADO: NOS TRASLADAMOS AL Nº 63 EN LA MISMA C/ VILLAR, SECCIÓN SINDICAL INV, ENLACE A RED@ZUL DEL CNP, ENLACE AL NAA (NIVEL DE ALERTA ANTITERRORISTA), CURSOS/FORMACIÓN, NOTICIAS PRENSA...

martes, 17 de diciembre de 2019

Els vigilants de Metro PROSEGUR (SIS), Renfe i Ferrocarrils portaran gas pebre a partir del gener.

RAC 1 / Els vigilants de seguretat privada PROSEGUR (SIS) del metro, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat aniran equipats amb gas pebre a partir del gener

Segons publica aquest dimarts La Vanguardia, els Mossos d’Esquadra van aprovar la nova mesura la setmana passada després de les queixes reiterades dels agents per les agressions que pateixen mentre fan la seva feina.

Fins ara, l’únic material autoritzat per als vigilants privats eren les manilles i les porres, però ja fa temps que reclamen més control. Des del Sindicat Professional de Seguretat asseguren que els caps de setmana reben entre 50 i 60 agressions i que cada vegada són més violentes.
Fuente: www.rac1.cat

NOTA: Queremos aclarar que tal y como consta en la última entrevista cedida a RAC1, las medidas de protección que solicita SPS (Sindicato Profesional de Seguridad), son para tod@s los vigilantes de seguridad, independientemente de la empresa en la que trabaje. La Sección Sindical de SPS en PROSEGUR (SIS) a conseguido que por el momento una de esas propuestas se lleve a cabo en dicha empresa.

No hay comentarios:

TABLA SALARIAL 2022