Actualizado 28/MAYO/2020 . NUEVO APARTADO: NOS TRASLADAMOS AL Nº 63 EN LA MISMA C/ VILLAR, SECCIÓN SINDICAL INV, ENLACE A RED@ZUL DEL CNP, ENLACE AL NAA (NIVEL DE ALERTA ANTITERRORISTA), CURSOS/FORMACIÓN, NOTICIAS PRENSA...

martes, 11 de diciembre de 2018

Els vigilants de seguretat del metro convoquen vaga la nit de Cap d’Any.

Maria Solans / Nova vaga al metro de Barcelona, convocada per la nit de Cap d’Any per dos dels sindicats de vigilància privada del metro, el Sindicat Professional de Seguretat (SPS) i ADN Sindical. Està convocada des de les 6 h del matí amb una duració de 24 hores.

Volen denunciar la inseguretat que -asseguren- sent el col·lectiu i demanen que s’incrementi la plantilla. De fet, no és la primera vegada que fan pública aquesta situació. El responsable de SPS, Nacho Arroyo, ha explicat a betevé que les agressions al col·lectiu han anat en augment. Denuncia que són constants els enfrontaments amb els grafiters, també amb els manters i fins i tot amb alguns usuaris del metro.

Eliminar la figura de l’agent únic

Segons els responsables sindicals, actualment existeix la figura de l’agent únic, que “patrulla” sol. Demanen que s’elimini i que els vigilants sempre vagin en parella. També exigeixen que els agents antifrau (que se situen als torns de validació) vagin acompanyats. Actualment, segons SPS, cada dia treballen al metro uns 200 vigilants i la plantilla total és de prop de 600 persones. La majoria pertany a les empreses Prosegur i Securitas. Els representants dels treballadors afirmen que de moment TMB ha rebutjat reunir-se amb el col·lectiu.
Fuente: www.beteve.cat

No hay comentarios:

Follow by Email